O Nama

Preduzeće Arcus d.o.o. posluje od 1999. godine i sjedište preduzeća je u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu.

Preduzeće je specijalizovano za izvođenje specijalističkih radova na  objektima kao što su: administrativno-poslovne zgrade, hoteli, trgovački centri, banke, industrijski objekti, ambasade, bolnice, škole, vjerski objekti, stambeno-poslovni objekti itd.

Osnovna oblast u kojoj djeluje naša firma je tehnička zaštita objekata, ljudi i njihove imovine.

Najveći dio posla izvršavamo u Bosni i Hercegovini, ali smo učestvovali i na projektima u zemljama regiona, te Libiji i Iraku.

Tokom poslovanja firma Arcus d.o.o. posluje direktno sa investitorom ili svoje usluge nudi i izvršava preko svojih partnera - elektroinstalacionih, građevinskih i drugih firmi.

Ugrađujući opremu velikih svjetskih proizvođača držimo korak sa novim tehničkim trendovima i dostignućima.

Stručnost, pouzdanost i efikasnost kod obavljanja posla opredjelila je mnoge firme da postanu i ostanu korisnici naših usluga.

Tim od trenutno 9 stalno zaposlenih osoba (2 diplomirana inženjera elektrotehnike, 1 diplomirani inženjer mašinstva, 4 tehničara elektro struke, 1 KV elektromonter, 1 diplomirani inženjer - za administrativne poslove) svojim je znanjem i iskustvom garancija pružanja kvalitetnih usluga u oblasti našeg poslovanja.

S obzirom da određeni sistemi kakvi su sistemi vatrodojave ne smiju imati prekida u svom radu, u okviru službe održavanja postoji 24-satna pokrivenost servisom 365 dana u godini. Na lageru imamo neophodne rezervne dijelove da bi našim klijentima mogli pružiti zadovoljavajuću uslugu.

Tokom rada postoji stalna briga za okoliš, te se svi radni procesi obavljaju u skladu sa Zakonom i važećom propisima koji se odnose na zaštitu okoliša.